24/02 Huis Happaert presenteert MedeMerkers

24/02 Huis Happaert presenteert MedeMerkers

De afgelopen maanden hebben wij met z'n vieren hard gewerkt om de krijtlijnen van MedeMerkers uit te zetten. Misschien heb je ons on- of offline voorbij zien vliegen, op weg naar een klantengesprek of presentatie, en vroeg je je af waar MedeMerkers eigenlijk voor staat, waar we mee bezig zijn en waar we naartoe willen.

Dat willen we graag uit de doeken doen op een informele avond. Huis Happaert in Antwerpen vroeg ons om een avond mee vorm te geven. Voor ons is dit de ideale gelegenheid om MedeMerkers voor het eerst officieel te presenteren. We mogen een aantal gastenlijstplaatsen vullen, dus nodigen wij u van harte uit in Huis Happaert op 24 februari, van 18u (presentatie om 19u) tot 21u.

Maar bovendien willen we er vooral een hele gezellige avond van maken, met een hapje, een drankje en goed gezelschap.

Mogen we u die avond verwachten? Reserveer dan uw plaats met een mailtje naar info@medemerkers.be. De inschrijvingen voor dit evenement hebben we wegens de grote interesse helaas vervroegd moeten afsluiten. U was er ook graag bij geweest? Stuur ons een mailtje en dan nodigen wij u uit op een volgend evenement.

AttachmentGrootte
happaert.jpg37.08 KB

Schrijf een reactie

(wordt niet getoond)
  • E-mailadressen en adressen van webpagina's worden automatisch in links omgezet.
  • Regeleindes worden automatisch ingevoegd.

Meer informatie over formateringsopties

Type the characters you see in this picture. (geluidsfragment)
Neem de tekens uit de bovenstaande figuur over. Waneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.